Помощ с музика. За Диан!

„Да помогнем на Диан!". Така се нарича поредният благотворителен концерт, който казанлъшки младежи и граждани организират в подкрепа на Диан Костов. Този път концертът е дар от почитателите и приятелите на рок музиката, протегнали ръка в името на ново бъдеще за 28 годишния младеж. Рок концертът е с участието на две местни рок групи- INSPIRATION и AFFECTION и ще бъде на 18 ноември, сряда от 18,30, в залата на Военния клуб.
INSPIRATION е рок група от млади и талантливи хора – настоящи и бивши ученици на Националната гимназия по пластични изкуства и дизайн „Акад. Дечко Узунов“.
Освен, че се образоват в сферата на промишления дизайн и рекламната графика, музиката за тях е хоби, което се развива на основата на богата култура. Те имат много изяви и показват впечатляващи възможности да изпълняват кавъри на класически рок групи, дали началото за създаване на нови стилове.
Изявите им събират, вдъхновяват и задоволяват очакванията на публиката.
Вокалистките са ученички от гимназия в Габрово и МГ „Никола Обрешков“ – Казанлък.
Подгрявайки известната група AFFECTION те ще свирят заедно за каузата
„Да помогнем на Диан“.
Покани за Рок концерта може да получите срещу благотворителната стойност от 10 лв. и да изразите съпричастност със сума по желание в Инфоцентъра на ул.“Искра“ 4