Важни избори заформя тази неделя – 12-ти юли PR специалистът на партия ГЕРБ в Казанлък Деяна Коченджиева. При това „гласуването“ ще е в китното и самобитно смолянско селце Момчиловци, където девойката, родом от Кърджали, ще даде сърцето си на кореняк казанлъчанина и виден фитнес инструктор Бончо Бонев.
Събитието, което ще се проведе в типичен родопски стил, мъдро ще наблюдават и с влезлите в ролята си на кумове Георги Чубриков и неговата спътница Красимира.
Младоженците ще се венчаят във втората по големина черква в България „Свети Висарион“ в Смолян, за която сред щедрите спомоществователи е бил левскарят Тодор Батков.
Мястото за венчилото е специално избрано от младоженката, за която родопският край е наситен с много и красиви детски спомени и приятни емоции независимо, че най- буйните си млади години Диана преживява в Шумен, където и завършва висшето си образование. Черковната венчавка е с начален час 17 в неделя. Дошлите да приветстват младото семейство ще имат уникалния шанс да се фотографират с младоженците, които за целта са избрали да се нагиздят в самобитни ръчно везани родопски носии. Сред най- щастливите сватбари ще е малката шаферка, кръстена на младоженката Деяна.
Веднага след венчилото младото семейство ще се отдаде на кратка медена почивка по българското Черноморие. За дългия меден месец Коченджиева и Бонев ще почакат до есента, поради служебните ангажименти на младоженката, която ще трябва да стяга и тазгодишното успешно представяне на партия ГЕРБ в Казанлъшко на местните избори през октомври .
Именно изборни ангажименти по парламентарния вот през 2013 година доведе кърджалийката Деяна от Шумен в Казанлък. Срещата й с фитнес инструктора Бончо Бонев става през упоритет трениворки на Деяна в една от спортните зали на града.
Няма данни колко и дали въобще е пила вода от Царската чешма на Казанлък младатата пиарка тук, но със сигурност е ясно, че след неделната венчавка тя завинаги остава в Казанлък.
За всичките споделени идни години любов, щастие и сговор, и пълна къща с деца, са наричанията, които отправят приятели и сипматизанти на младото бъдещо ново семейство. Последното е с цел и повишаване на избирателната активност, ако на тези, за всички останали видове избори.
Харни да са!