Надежда от Венета

На фона все по-стряскащите новини за нови случаи на заразени с коронавирусаCOVID -2019, астрологът Венета Матева направи анализ на случващото се и "разчете" знаците на звездите, по основния постулат в астрологията, че : Каквото ГОРЕ, такова е и Долу".

Ето как изглежда случващото се сега у нас, според този анализ и прочит, публикувано т Венета Матева в нейната специализирана страница във Фейсбук Юпитер

https://www.facebook.com/%D0%AE%D0%BF%D0%B8%D1%82%D0%B5%D1%80-170967676987129/


КОРОНАВИРУСЪТ ОТ ГЛЕДНА ТОЧКА НА АСТРОЛОГИЯТА


Провокирана съм да напиша тази статия от необходимостта да се получи точна и реална информация за създадената ситуация с появата на вируса в България.
Държа да отбележа, че в подобна световна криза никога не са замесени само една или две планети. Астрологията е наука, която изучава сложните отношения между планетите, а в създадената икономическа и здравна ситуация причините са повече от една.


Излагам няколко астрологични предпоставки, които са подбудители за създалата се ситуация.


1. Започнал силен аспект (съвпад) между Юпитер и Плутон
Юпитер е планета на късмета и позитивната енергия, но в негативен план се свързва с разширение и експанзия. Плутон е планетата, отговорна за масовите бедствия, големите открития, смъртта и възраждането.


Доближавайки се, тези две планети смесват енергията си и предизвикват увеличение на здравословни проблеми, нелечими заболявания и нови медицински открития.
2. Марс в медицинската астрология се свързва с повишена температура и възпалителни процеси. Тя от 20 дни прави най-силния в астрологията аспект (съвпад) с планетата, свързана със заразите - Нептун, който се намира на асцендента в картата на България. Марс в този съвпад активира енергията на Нептун и води до разгаряне на инфекция, придружена с повишена температура и възпалителни процеси.


3. Сатурн - планетата на кармата, се намира на критични 29 градуса
Планетата от години се намира в собствения си знак Козирог. Последните градуси на планетите са критични, защото се отличават с по-голяма сила и влияние. Сякаш като за последно планетата иска да направи това, което не е успяла за целия си престой.


4. Планетата Юпитер се завръща на разположението си в наталната карта на България
В картата на България в момента има точно Юпитерово завръщане. Тази планета управлява 12 дом в хороскопа на страната ни, който се свързва с места за изолация.


5. Меркурий в здравен дом на България
Меркурий в медицинската астрология отговаря за белите дробове. Неговото ретроградно движение в здравен дом е помогнало заболяването да стане факт.

Изброените предпоставки са голяма част от причините за случващото се. Бързам да отбележа, че нищо от посочените положения на планетите не е статично.
„Каквото е горе, такова е долу“ и в тази връзка искам да ви успокоя, че всичко е временно и ще отмине.


Защото:
1. До седмица транзитният Юпитер ще подмине наталния Юпитер и ще намалеят случаите на заболели и на хора под карантина.


2. Сатурн на 22-ри март ще премине границите в знак Водолей. Това е планетата, която управлява хороскопа на България, а нейното преминаване в този знак ще даде освобождение от страховете на знак Козирог. Знак Водолей се свързва със свободата и свободната воля. До 2-ри юли Сатурн ще бъде в него и ретроградно ще се върне обратно в знак Козирог до 17-и декември. Това няма да донесе негативно влияние, защото сегашните събития, както вече споменах, не зависят само от една планета. Все пак Сатурн е в Козирог от близо 3 години.


3. Марс вече е направил разходящ аспект с Нептун и предстои да излезе от знак Козирог на 31-ви март. От април месец ще навлезе в знак Водолей и ще замени високата температура с лекота и спокойствие.


4. Съвпадът между Юпитер и Плутон ще стане разходящ на 5-и април. Юпитер ще подмине Плутон и проблемите ще следват намаляване.


5. Меркурий ще носи опасности от поражения на белия дроб до 11-и април, когато ще премине в знак Овен. След тази дата ще има все по-малко оплаквания и болни.

Изложила съм в последователност космическите предпоставки, които ще стабилизират родината ни. Разбира се, възстановяването ще се случва постепенно, но то е неизбежно. Имайте търпение, проявете воля и постоянство във всички наложени мерки. Не забравяйте, че всеки има своята персонална карта, която по свой начин ще покаже на всеки през какво трябва да премине. Светът има нужда от промяна и трансформация.

Нека тя ни помогне да бъдем по-силни, единни, подкрепящи се и оцеляващи.


Бъдете здрави!
Пазете се!

астролог Венета Матева


Повече за нея на : https://www.zakazanlak.bg/intervyu-11/2020-godina-na-novo-nachalo-10499