Брой 293 идва с настроение за празника
Брой 293 на в. „Трибуна Арсенал” идва с празнично настроение. Днес е 8 декември – денят, в който празнуват българските студенти. Бивши и настоящи, за които тежките изпити и сложни проекти не могат да засенчат емоцията на студентската скамейка и самочувствието от това да си част от академичната общност. Специален поздрав към студентската общност в „Арсенал” и Казанлък отправя генералният директор на дружеството г-н Николай Ибушев.

Изпълнителният директор на „Арсенал” и на „Арсенал – 2000” АД г-н Христо Ибушев откри тази седмица нов фирмен офис в Стара Загора. В своето слово той подчерта: "Най-важното е да се знае, че работните места в "Арсенал" са изключително сигурни, дружеството има сключени договори за следващите две години. Заплатите са по-високи от средните за сектор „Машиностроене". "Арсенал" предлага широк пакет от социални придобивки и много добри условия за работа. Ние сме едно от малкото останали големи промишлени предприятия в България, което означава, че тук амбициозните хора имат възможността да се развиват професионално”.

В Брой 293 разказваме още за поредното дарение, с което "Арсенал" подкрепи световен конкурс за детска рисунка. Разказваме за привилегията да бъдеш арсеналец още в първите години на предприятието в Казанлък. Следва продължението за условията по новата програма за саниране, пъстра мозайка от предколедно настроение, което създават хората с добри сърца, интервю с проф. д-р Ивайло Ганев и поредният световен изобретател.

Всичко това четете в новия 293-ти брой на в. „Трибуна Арсенал”:https://www.zakazanlak.bg/archive/293.pdf