За този Бати, няма ли по - Бати?

Вече няколко дни минавам по този път, в посока централния портал на "Арсенал", където принципно от едната страна, откъм сенките, е задръстено с коли. Нищо, че са на пътното платно и според всички правила и закони, следва тези водачи да бъдат санкционирани!

По простата причина, че така НЕ СЕ СПИРА! Все едно, лято е, всички са слънчасали- и проверяващи, и контролиращи и работещи, и кибици. Да приемем, че е донякъде нормално по български никой да не го е еня за нищо, ама този тук, със Ситроена, направо цепи въздуха! Всеки ден господинът, който го шофира, си спира най- необезпокоявано под сянката, направо на тревната площ. Под дебелите кестени. Да не го цвъкат птичките. Под погледа на куп хора, които могат да го възпрат, и дори санкционират. Ама не го правят. Пък другите, с колите на пътя, които надвечер направо се разтичат вътре от жегата, също си траят. Надеждата ми беше в тях, ама. Навярно защото, този Бати е Бати. Някой си. Или пък му завиждат за размера на нахалството, защото то и затова се иска кураж.


Обаче като го скивах вчера, не издържах. И щрак, на фото. Кой знае, може пък и да няма сестра там, където обикновено хората имат или си намират.!?

Така, че този бати, се прави на по-Бати, ама се надявам да си намери БатиТО. Защото всички имат. И си го намират един ден. Пък и сянката бива да е за всички, не само за този Бати.

Това беше.

на Бати Батито.