Новогодишно поздравление от кмета на община Казанлък Уважаеми съграждани,

Предизвикателствата, които посрещнахме през 2020 година, продължиха с пълна сила и през изминаващата 2021-ва. Когато сме изправени пред необичайни условия и задачи, не рутината е това, което може да помогне, а човещината, съпричастността и умението да гледаш на нещата по различен начин. Вярвам, че това ни помогна да преминем през нелеката 2021 година. Стремяхме се да гледаме на всяко препятствие като на нова възможност.

Това ни позволи да изпълним планираното, да се справим с непредвиденото и най-вече – да достигнем до повече хора в нужда, да протегнем ръка към неподготвените да преживеят в тези трудни времена.

На Ангелите, които и през 2021 година ни закриляха – казанлъшките медици, посветихме Коледа с пожелание за сила и здраве!

Водени от мъдростта, че в трудностите израстваме, а развитие има само извън зоната ни на комфорт, ще завърша с благодарност. Към моите колеги, с които гледахме и вървяхме в една посока в името на развитието на Казанлък, към местния бизнес, който не остана безучастен за нуждите на прогреса на града, към всички доброволци, които не ни позволиха да изгубим надежда – благодаря!

Ако по-често се питаме кое е най-ценното, вярвам, че ще откриваме вътре в нас и около нас повече добрина, съчувствие, нов смисъл и смелост, от които всички се нуждаем по пътя напред.

Желая Ви здрава и мирна, вдъхновена и успешна Нова 2022 година!

С уважение,

ГАЛИНА СТОЯНОВА
Кмет на община Казанлък