Новият „Трибуна Арсенал” – добрите новини отново са тук
„Трибуна Арсенал” отново пътува към хилядите си верни читатели. Преди да разгърнете страниците на новия, 277-и брой, може да научите всичко ново и добро от неговото виртуално издание, което публикуваме в сайта zakazanlak.bg.

Всичко, което притеснява, вълнува или радва арсеналци и искат да го споделят с ръководството на дружеството, може да стане директно чрез специално поставените за това пощенски кутии и отворените телефонни линии. Всеки сигнал, предложение и мнение се разглеждат и се вземат под внимание. Това е една възможност за пряка връзка между работници и ръководство, създадена с цел подобряване организацията на работа, за постигане на по-хармоничен микроклимат в колективите и отстраняване на нередности, ако те биват установени при задължителната проверка, която незабавно се назначава за всеки сигнал..

Новини има и при почивката на море в хотелския комплекс на „Арсенал” в Несебър. Възможности за отдих и лечение - вижте какво се предлага за улеснение на работещите в предприятието.

Отличникът Иван Касев, поредният дарителски жест на „Алтернативата на гражданите”, участието на арсеналци в благотворителна кауза, включването на синдикатите в международен проект. И още – животът на казанлъчани през призмата на бюджетната 2022 година, розовата кампания, Седмицата на гората, култура и изкуство.

Къдрокосата и очарователна Катрин, която обича предизвикателствата и приема всяко непознато начинание като проверка на собствените си възможности. Новата генерация казанлъчани, които „Арсенал” очаква, българските столетници, звездата в ромската култура Николай Сличенко... Разкази, очерци, интервюта с хора, с които си струва да се срещнем.

Приятно четене:https://www.zakazanlak.bg/archive/277.pdf