Големият Васил Найденов пя, въпреки болките

Колкото човек е по-голям, толкова е по-земен и истински. Това показа в четвъртък вечер големият български поп изпълнител Васил Найденов. Въпреки болката от травмите от претърпения непосредствено преди това пътен инцидент, той изпълни сцената на ДК "Арсенал" с присъствието си и със своите вечни песни, с които живеят поколения българи.

"Адаптация", "Телефонна любов", "Болката отляво", "Сбогом, моя любов", "Завръщане", "Джули", "След края на света", "А дали е така", "Казано честно" ... евъргрийните в българската естрада, които дължим на изпълненията на Васил Найденов. Ярка звезда в родната поп музика, която нито за миг не загуби от любовта и уважението на своите почитатели, защото никога не изпя слаба песен и никога не показа, че се чувства звезда.



Час и половина концерт в Казанлък, в който нито той, нито хората, препълнили залата, искаха да си тръгнат. Изключително присъствие на професионалист, който за пореден път доказа, че най-важното за един артист е Нейно величество Публиката.

С концерта на невероятния Васил Найденов завърши срещата на Местна коалиция "Алтернативата на гражданите" с казанлъчани. Един ясен знак, че професионализмът и достойното поведение са тези, които грабват сърцата на хората.