Новият „Трибуна Арсенал” : Добрите новини идват с пролетта
Добри новини носи новият брой на вестник „Трибуна Арсенал”. Заедно с пролетта идва и решението на ръководството на дружеството, съгласувано с фирмените синдикални организации, за по-високи заплати и по-големи размери на ваучерите за храна на всички работещи в „Арсенал”. Какви точно са те, ще прочетете в Брой 276 на вестник „Трибуна Арсенал”.

В новия брой отново ви очакват интересни четива, които няма къде другаде да намерите. За наследниците на Димитър Чорбаджийски – Чудомир, свързали живота си със завода, разказва тяхната родственица Лилия Димитрова. За точния екип на „Точно леене” е нашият обширен репортаж. За младите, които проявяват интерес за бъдеща професионална реализация в „Арсенал”, за отличниците от Алеята на славата. И още – култура, изкуство, дух и настроение. Цялата тази пъстра палитра от събития, личности, емоции е подготвена от редакционния екип на вестника за хилядите ни и безкрайно любознателни читатели.

И една прекрасна снимка за Първа пролет от майстора на фотообектива и сътрудник на в. "Трибуна Арсенал" - Цанко Вълчанов.

Приятно четене:https://www.zakazanlak.bg/archive/276.pdf