Хората тук са нашата най- важна грижа- акцент във вестника, който чете Казанлък

"Хората тук са нашата най- важна грижа".

Това е смисълът и акцентът на социалната политика на "Арсенал" АД, спрямо работещите в дружеството, синтезирана в едно изречение от изпълнителния директор на фирмата Николай Ибушев, по време на неговата среща с президента на КТ " Подкрепа" Димитър Манолов.

За срещата и акцентите от нея разказва информира новият брой на вестник "Трибуна Арсенал", който вече е при читателите си може да бъде прочетен и тук:

http://www.zakazanlak.bg/archive/136.pdf

Параметрите на пенсионната ни система никак не са лоши, е тезата, развита в рубриката "Срещи" на вестника от президента на втория по големина синдикат в България- "Подкрепа", дадено по време на неговото казанлъшко посещение.

За поредния випуск от дипломирани 43 нови специалисти на фирмата, както и за получените отличия за работата в сферата на професионалната квалификация и преквалификация, са останалите фирмени акценти в броя.

Една от специалните теми на изданието е предстоящото откриване на технически колеж по машиностроене- Казанлък, който ще е към Техническия университет в София и посещението по този повод в Казанлък на Експертна група от висшата акредитационна комисия.

Добрите жестове, направени от членовете на групата Експерти за Казанлък през последните дни, са друга тема на изданието, което разказва свежо и за незабравима среща на малките "Буратничета" с писателката Милена Димова за тяхната първа приказка, създадена в първите дни на лятото.

Митичната танцьорка и известна феминистка Айседора Дънкан, фамилията Гайдарови и тяхната дълга арсеналска пътекаи постиженията на арсеналски талант, са трите теми за почивните дни от новия 136 брой на вестника, който чете Казанлък- "Трибуна Арсенал".