25 деца от подготвителната група „Арлекин“ в Детска градина „Буратино“ изнесоха затрогващ спектакъл „Коледуване“ пред ръководството и работещите в Управлението на „Арсенал“. Ритуалът, който деца и учители от арсеналската детска градина бяха подготвили, развълнува присъстващите. Момичетата и момчетата от най-голямата възрастова група пресъздадоха обичаите на този прекрасен български празник - Коледа, който възхвалява раждането на Христос и надеждата за здраве, за по-добри дни, за берекет и разбирателство между хората.

Генералният директор на „Арсенал“ инж. Николай Ибушев и директорите от неговия екип се радваха от сърце на малчуганите, а усмивките не слизаха от лицата им. Николай Ибушев приветства малките коледари, като им пожела да са здрави, да бъдат добри и любознателни деца. Той не пропусна да подчертае, че детското заведение, което е на територията на „Арсенал“, винаги, както и досега, може да разчита на помощ и подкрепа от дружеството. От своя страна директорката на „Буратино“ Гергана Палиева благодари на ръководството и на цялата фирма за ценната подкрепа, която детската градина винаги получава в тяхно лице.

Малчуганите бяха зарадвани с вкусна почерпка и подаръци от фирменото ръководство. Те също поднесоха своите коледни дарове, изработени с обич и фантазия, на хората в дружеството, които полагат грижи за най-малките арсеналчета.