Брой 308 – юлските горещници с горещи новини
С горещи новини идва новият, 308-и, брой на вестник „Трибуна Арсенал”. Буквално минути преди редакционното му приключване завърши и защитата на дипломите на новите магистри към Инженерно-педагогическия факултет в Сливен на Технически университет – София. Те са възпитаници на Техническия колеж в Казанлък и съвместяват учението с работата си в казанлъшки фирми, основно – в „Арсенал”. 18-те арсеналци са се представили отлично и са заслужили поздравленията на изпитната комисия.

Добрата новина в новото издание на вестника отново е свързано с дарителството, което е запазена марка на „Арсенал”. Този път дружеството е най-големият дарител в Националната кампания „България заслужава” за издигане на пилон с българското знаме на Рожен.

За златните спортисти ветерани и за младите футболни таланти, за отличниците от Алеята на славата, за дългогодишните кадри, посветили се на своя завод и още интересни истории от живота на предприятието разказваме в Брой 308 на в. „Трибуна Арсенал”.

Горещото лято в прохладната природа, горещото лято с извънземен произход, съдбата на един от най-популярните световни романи – любопитни и забавни четива за всеки в часовете на отдих.

Приятно четене:https://www.zakazanlak.bg/archive/308.pdf