Лидерът на БСП идва в Казанлък в неделя

Председателят на Българската социалистическа партия Михаил Миков ще посети в неделя – 4 октомври Казанлък. Визитата му е част от неговата обиколка в Старозагорския регион за подкрепа на кандидатите на Левица за предстоящите местни избори.
В казанлъшкия парк „Розариум“ в 10 часа, Михаил Миков ще се срещне и разговаря с кандидати на БСП - Лява България за местни органи на властта, и с граждани. Като част от визитата на партийния лидер е включване в инициативата „Направи добро и предай нататък… ЕПИЗОД 2”, като си закупи тетрадка от щанда в центъра на града, с което реално ще подкрепи възстановяването сградата на рухналата Математическа гимназия в града. Вече втори ден местните социалисти продават благотворително тетрадки със снимка на казанлъшката математическа гимназия. Събраните средства от тази кампания ще бъдат преведени в дарителската сметка на училището.
От левче до 10 лева благотворително пускат гражданите на Казанлък в специалната урна на шатрата на социалистите, постореана днес на площад „севтополис“ в Казанлък. Част от гражадните, закупили си благотворително тетрадки обаче провокираха инициаторите на кампанията с въпроса: „Защо искате пари, а не посочите виновника за това?“
Според информация на zakazanlak.bg тиражът на благотворителните тентрадки е 2 хиляди броя. Всяка тетрадка е с послепис: „Дарявам 1 лев за възстановяването на ПМГ „Никола Обрешков“ ! За моето бъдеще!