Звезден дъжд и пълнолуние сбъдват мечти тази нощ

Не изпускайте своя двоен шанс за последен път през 2016 година

Тази нощ е специална, защото всички мечти и желания се сбъдват. Не изпускайте своя двоен шанс за последен път през 2016 година. Тази нощ за последен път през 2016 г. ще има порой от падащи звезди.
Tози красив метеоритен дъжд ще се изсипе с целия си блясък над Земята. Съзвездието Джеминиди ни е подготвило своята незабравима красота, изпълнена с много положителни емоции. На час ще падат от 60 до 120 звезди. Нощното декемврийско кадифено небе ще сияе от танца на падащите звезди.

От nationalgeographic.bg са убедени, че гледката в небето ще си заслужава и ще бъде незабравима. А вие не забравяйте щом видите падащи звезди да си пожелаете онези неща, които все още не са ви се случили. Това е първото уникално събитие, което ще се случи тази нощ. Второто е пълнолунието в Близнаци. Това е последното пълнолуние за настоящата 2016 г. В нощта на 14 декември 2016 г. Луната навлиза във фаза на пълнолуние. Пълнолунието позволява на хората да приключат наченатите проекти. То има положително влияние върху финализиране на различни сделки, както и за решаване на проблеми от лично и от емоционално естество.

Това приключване на сделки и на други процеси няма да завърши на 14 декември през деня, а процесът ще се развива в рамките на 14 дни. Но началото започва от самото пълнолуние тази нощ. Особено силно влияние пълнолунието ще оказва на родените през третата декада (родените от 11 до 21-22 число) на зодиите Близнаци, Дева, Стрелец и Риби. Всички родени в третата декада на зодиакалните знаци Овен, Лъв, Везни и Водолей също ще имат огромни успехи през следващите 2 седмици след пълнолунието. Радвайте се на положителното влияние на пълнолунието, защото на 19 декември започва период на Ретрограден Меркурий. Ретрограден Меркурий ще ни кара да бъдем внимателни до 8 януари на 2017 г. Имате време да обмислите своите планове за бъдещето, пише Topactualno.com.

Да напомним, че в период на Ретрограден Меркурий можете да завършвате започнатите начинания по-рано, но не трябва да предприемате нови. Включително не трябва да купувате нова техника. Не трябва да подписвате нови договори и да влизате за първи път в преговори, защото може да се окажат неизгодни за вас на по-късен етап. Не сменяйте работата си. Но можете да започнете нова, ако сте ходили на интервюта и конкурси преди Ретрограден Меркурий.

Ако са ви одобрили преди този период. Не предприемайте пътувания, които не сте планирали по-рано. По време на Ретрограден Меркурий можете правите всички рутинни за вас занимания. Можете да отидете на екскурзия или на почивка, която е била планирана по-рано и сте огледали всички детайли по самото пътуване и настаняване. Имате време до 19 декември да купите подаръци за Коледа, особено техника, мобилни апарати, колело за децата или други по-скъпи неща, които вървят с гаранция. След 19 декември няма да има проблем да купите дребните подаръци за празниците като книги, козметика, посуда и други. Те няма как да дадат дефекти.


Източник: БЛИЦ