В Деня на християнското семейство – 21 ноември, децата от Детска градина „Буратино“, участвали в националния конкурс „Многознайко“ получиха своите награди – грамоти и медали. Отличията на малчуганите връчи заместник-председателят на Фирмената синдикална организация на КТ „Подкрепа“ в „Арсенал“ Светлана Станчева.


Буратинчетата от група „Артемон“ са участвали в състезанията по математика и рисуване. 5-годишните деца от група „Арлекин“ също са взели участие в двата кръга на „Многознайко“, а най-големите – от група „Лиса Алиса“, които са в предучилищна възраст, са участвали в състезанията по математика и конструктивна дейност.

Много от възпитаниците на арсеналската детска градина са се представили блестящо и в двата кръга на националното състезание и получиха по две грамоти и два медала.

Децата от „Лиса Алиса“, като най-големи от четирите група в детското заведение, посрещнаха своите гости с песничка за семейството. А във фоайето на централния стол екипът на детската градина подреди пано с детски рисунки, с което малките буратинчета поздравяват всички арсеналци с 21 ноември – Деня на християнското семейство.