В Черганово искат удобна поща, в Хаджи Димитрово довършват канализацията, в Средногорово ще освежават библиотеката
Юлската обиколка на кмета на община Казанлък Галина Стоянова по населените места заедно с част от нейния екип и общински съветници днес спря в селата Черганово, Хаджи Димитрово и Средногорово.

По време на срещата в с. Черганово

С кмета на Черганово Нивелин Неделчев е бил обсъден въпросът за преместването на пощенските услуги в друго помещение, тъй като вторият етаж на кметството, където в момента се помещава Пощата, е неудобно за възрастните хора.Срещата в село Хаджи Димитрово

В Хаджи Димитрово на срещата присъстваха кметът Боян Атанасов и представители на местното училище, детската градина, читалището и пенсионерския клуб.Кметът на селото подчерта, че приключва изграждането на нова канализация в почти цялото населено място. Проблемни са помещенията на читалището и пенсионерския клуб, но се търсят нови възможности за разширяване в други общински постройки.

В с. Средногорово

В Средногорово де похвалиха с библиотека от 10 000 тома. С малка финансова помощ от страна на Община Казанлък и доброволния труд на общински съветници съвсем скоро библиотеката ще бъде пребоядисана и освежена, се реши днес по време на общинската среща в населеното място. На нея присъстваха кметът Илиян Илиев и представители на църковното настоятелство, читалището, пенсионерския клуб, кооперацията, бизнеса и обществения съвет.

В общинската обиколка по населените места са се включили и народният представител Нено Влайков, заместник-кметът по икономика, инвестиции и собственост в община Казанлък Михаил Михайлов, Сребра Касеваq началник на кабинета на кмета, общинските съветници д-р Мехмед Мехмедов, д-р Стефка Димитрова- Иванова, Аксения Тилева, Борис Кърчев, Николай Факиров, Иван Гитев и Иван Катанов.

Снимки от срещите в Черганово, Хаджи Димитрово и Средногорово: Пресцентър на Община Казанлък