Стенли започва поредната благотворителна кампания за абитуриенти

Казанлъшкият коафьор Станимир Нанчев – Стенли, започва третата си благотворителна кампания, насочена към абитуриенти в неравностойно положение. Популярният стилист от града на розите е известен и с многото благотворителни кампании, които са насочени към деца и възрастни в нужда, хора със здравословни проблеми или финасови затруднения.

През 2018 година той стартира инициатива за подкрепа на зрелостници, които изпитват затруднения при подготовката за своя абитуриентски бал. На апела му да се съберат официални облекла, обувки и аксесоари за младежи откликна цяла България. Бяха дарени близо 100 рокли, 20 костюма, над 100 чифта обувки, като 63 зрелостници се възползваха от предоставената възмоност и получиха напълно безплатно облекла и аксесоари за своя бал.
През 2019 година кампанията на Стенли продължи с пълна сила. Отново пристигаха дарения от Казанлък и цяла България и отново много момчета и момичета получиха безплатно своите бални тоалети.

Тази година кампанията на Стенли започва по-рано, защото от своеобразния дарителски фонд от официални облекла са останали само 17 рокли и 8 костюма, а идеята на Стенли е да бъдат подкрепени много повече младежи в нужда. Защото той е наясно, че, когато хората се сплотят в името на благородна кауза, резултатът е много по-добър. И въпросът не е само до дрехите и обувките, а и до самочувствието, което тези млади хора ще получат, усещайки подкрепа и съпричастност.

Всеки, който желае да дари официални облекла за момчета и момичета за техния предстоящ абитуриентски бал, може да се свърже със стилист Стенли на телефон 0896640044. Единственото условие е облеклата да бъдат актуални.