За четвърта година казанлъшкият коафьор Станимир Нанчев - Стенли, зарадва абитуриенти в неравностойно положение. За пореден път той подкрепи нуждаещите се момчета и момичета, като им дари не само официални облекла за бала, но и самочувствие и вяра в човешката доброта. Тази година Стенли осигури 12 рокли и 11 костюма на зрелостници от двата дома за деца, лишени от родителски грижи в Стара Загора - Дом "Българка" с директор Пламен Даков и Дом "Мария Терезия" с директор Латинка Петрова.

Стенли набира официални облекла, обувки и аксесоари от дарители и ги предоставя на абитуриенти, които нямат възможност да си купят сами по-скъпи тоалети.

Тази година, заради пандемията от COVID-19, абитуриентските балове се изместиха с един месец и ще се проведат на 25 и 26 юни Стара Загора. В Казанлък са на 25 юни.

През 2016 година Стенли започна Национална кампания "Надеждата е красива" в подкрепа на жени с онкологични заболявания, преминали през химиотерапия, като им осигурява безплатно перуки. По-късно кампанията обхвана и деца, а малко след това започна и инициативата си за абитуриенти в неравностойно положение.

Под негово ръководство в ПГ "Петко Стайнов" в Казанлък учениците от паралелка "Фризьорство" усвояват тънкостите в коафьорството. Пак по негова идея и с подкрепата на училищното ръководство преди пандемията ученици и преподаватели подариха незабравими мигове на възрастните хора от социалните домове в Казанлък, като напълно безплатно ги подстригаха, боядисаха и им направиха нови прически.

Добрите дела на Стенли продължават. В името на каузи, които радват хората и им дават надежда.