Победител в 18-ото издание на „Комедийният хит на сезона” е постановката „Том, Дик и Хари” от Рей Куни на Казанлъшкия общински театър "Любомир Кабакчиев".

Наградата – статуетката "Чудомир", бе връчена по време на официалната церемония по закриване на Чудомирови празници '2019 на директора на театъра Димитър Кабаков от председателя на Фондация „Чудомир” и народен представител Борис Кърчев.

5.84 е оценката на публиката за спектакъла на казанлъшкия театър, който се бори за наградата с останалите постановки, участващи в тазгодишния театрален фестивал. На второ място зрителите на театралната сцена в Казанлък класираха постановката „Бащи, лъжи и още нещо” на Драматичен театър „Стоян Бъчваров“ – Варна, оценена с 5.64, а на трето - спектакъла на столичния Малък градски театър зад канала „Аз обичам, ти обичаш, тя обича” с обща оценка 5.00.

Със специални благодарности за искреното приятелство към творците на Казанлък в годините и за направените дарения директорът на Литературно-художествен музей „Чудомир” Добрина Матова връчи дарителски свидетелства на Донка Пиндарева, Лилия Димитрова и Пенка Коева.