Шест се спектаклите, които ще представят през юни артистите от Общински театър „Любомир Кабакчиев“ в Казанлък. Отново, по-голямата част от заглавията в афиша са насочени към най-младата публика – децата. Всички постановки за малчуганите започват от 18 часа.
На 7 юни, на сцена „Любомир Кабакчиев“ ще се играе постановката на Димитър Гавраилов – „Да играем театър“, с участието на Димитър Гавраилов и Светлана Бургазова.
На същата сцена, на 14 юни е постановката на „Спящата красавица“, по едноименната приказка на братя Грим. Участват: Светлана Бургазова, Димитър Гавраилов, Ирена Дунавска, Георги Атанасов.
Пиесата „Взрив“ от Елизе Вилк може отново да бъде видяна от зрителите на 17 юни, от 19 часа. Актьорския състав включва Александър Танев, Беатрис Благоева, Георги Георгиев, Милен Вангелов, Яна Божанин, Силвана Петрова, Ивелина Павлова, Николай Йорданов, Петър Петров, Олена Шидерова и Цветан Попов.
Друг детски спектакъл – „Премислени измислици“, с участието на Олена Шидерова, Димитър Гавраилов, може да бъде посетен на 21 юни.
На сцената на „Алиолувата къща“, на 22 юни от 21 часа ще се играе пиесата „Самодива“, по Ран Босилек. Участват: Беатрис Благоева, Ивелина Павлова, Мара Бонева, Петър Петров, Светлана Бургазова и Георги Георгиев.
На 28 юни е последното заглавие от афиша, детската пиеса „Вълчо от приказките“, с участието на Димитър Гавраилов и Десислава Вулева.