Шест представления на казанлъшкия театър през септември Шест са постановките, които ще представи екипът на Общински театър „Любомир Кабакчиев“ в Казанлък през септември, след края на лятната пауза. В афиша са включени добре познати заглавия за публиката, тематично, по равно разпределени за деца и за възрастни.
Първият спектакъл е „Малкото голямо пътешествие“ на 1 септември, следва „Грозното пате“ по едноименната приказка на Андерсен на 8 септември, а на първия учебен ден (15 септември) представят „Чук и пук“. Всички детски представления започват в 18 часа, в зала „Любомир Кабакчиев“.
„Четири жени без 4 G“ е първото заглавие за месеца, за възрастни – на 14 септември. Представленията за възрастни започват в 19 часа. В зала „Любомир Кабакчиев“ ще представят и „Чудомирови радости и неволи“ по текстове на Димитър чорбаджийски-Чудомир, на 27 септември. В „Алиолувата къща, на 19 септември казанлъшките театрали представят друго добре познато произведение на любителите на сценичното изкуство – „Часът на твоето мълчание“.