На 30 август 2023 г., сряда, в рамките на деня се въвежда временна организация на движение по улиците край ППМГ „Никола Обрешков“ в Казанлък - ул. „Любомир Кабакчиев“, ул. „Орешака“ и ул. “Шейновска“.

- В участъка от кръстовището на ул. „Любомир Кабакчиев“ с ул. „Чавдар войвода“ до кръстовището с ул. “Орешака“ движението на ППС ще бъде спряно по северното пътно платно в посока изток - запад.

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните булеварди и улици: бул.„Никола Петков“, ул .„Орешака“, ул.“Любомир Кабакчиев“ по южното пътно платно, посока запад – изток към съществуващата улична мрежа в града.

- В участъка от кръстовището на ул.„Орешака“ с ул. „Любомир Кабакчиев“ до кръстовището с ул. „Константин Иречек“ движението ще бъде спряно.

Въвежда се временен режим на движение на ППС по обходните булеварди и улици: бул. „Никола Петков“, ул. „Шипченска епопея“, ул. „Петко Д. Петков“ към съществуващата улична мрежа.

- В участъка от кръстовището на ул. „Шейновска“ с ул. „Орешака“ до кръстовището с ул. „Шипченска епопея“.

Временният режим на движение на ППС по обходните булеварди и улици ще бъде: бул.„Никола Петков“, ул.„Шипченска епопея“, ул.„Петко Д. Петков“ към съществуващата улична мрежа.

Промените в движението около ППМГ „Никола Обрешков“ са свързани с изпълнението на проект за изграждане на допълнителен корпус на гимназията и ще важат от 08:00ч. до 17:00ч. на 30.08.2023г., сряда.