Отново добрите новини идват с  „Трибуна Арсенал”

Новият, 289-и, брой на Ввстник „Трибуна Арсенал” е на една ръка разстояние от хилядите си читатели. И отново е изпълнен с добри новини, следвайки максимата си да бъде позитивен, обективен, реалистичен, зареждащ с настроение, с полжителни мисли и нагласи, достъпен за всеки свой читател. За нетърпеливите е електронният му вариант, който публикуваме на сайта Zakazanlak.bg.

Добрите новини, свързани с „Арсенал” – най-могъщото машиностроително предприятие в България, отново са тук. И те са изключително важни както за работещите в дружеството, така и за техните семейства и за развитието на целия регион.

Ново увеличение на работните заплати, добро финансово състояние на дружеството, осигурени договори и работа за години напред. Всичко това заявено с цялата отговорност на ръководството на „Арсенал” и на неговия генерален директор инж. Николай Ибушев.

И още позитивизъм – двама от отличниците в новата Алея на славата разказват за себе си, новите първокурсници са нахъсани да покоряват академични висоти, спортните успехи на арсеналци. И фирменият празник в снимки. А след него – още един – празникът на Енина, която чества Петковден с богата програма.

Както винаги, страница 8 е за за забележителни личности. Този път срещаме публиката с една изключителна оперна прима и с нейния невероятен живот.

Приятно четене: https://www.zakazanlak.bg/archive/289.pdf