От 11 май избираме онлайн 50-та Царица Роза на Казанлък

За първи път тази година конкурсът за избор на Царица Роза ще се проведе онлайн. Казанлъчани ще избират по интернет 50-та си Царица, става ясно от съобщение на Пресцентъра на Община Казанлък.

Това ще стане в периода 11 май – 1 юни 2020 година, като гласуването ще се осъществява единствено чрез регистриран e-mail:

Конкурсът за избор на Царица Роза 2020 ще се проведе в създадения за целта сайт https://queenrose.eu:, където в полето на адрес бара изпишете queenroze.eu.

Сайтът ще заработи всеки момент.


Новият формат на провеждане се налага във връзка с предприетите мерки за ограничаване на разпространението на Covid-19 в страната. За първи път гласът на всеки казанлъчанин ще бъде зачетен онлайн чрез личен имейл, а за стриктното спазване на регламента и отчитане на резултатите ще следи жури със Заповед на Кмета.


Кандидатките за претендентки за престижната титла в Казанлък ще трябва да попълнят Декларация за информирано съгласие, публикувана в сайта https://queenrose.eu.

Онлайн конкурсът ще се проведе в сайта https://queenrose.eu от 11 май до сутринта на 1 юни 2020 година.

Тогава ще бъдат обявени Царица Роза 2020 и нейните подгласнички, а на 5-и юни ще се състои и официалната церемония по коронясване на Царица Роза 2020г.