Очакваме още по-добра 2023 година за „Арсенал”

Първият за Новата година брой на вестник „Трибуна Арсенал” носи позитивизъм и добри новини за всички работещи в „Арсенал”, респективно и за целия регион. „ Убедени сме, че 2023 година ще бъде още по-добра за „Арсенал” от добрата 2022-ра”, казват в свое интервю г-н Христо Ибушев, изпълнителен директор на „Арсенал” АД и на „Арсенал - 2000” АД, и г-н Билян Тошков, изпълнителен директор на „Арсенал – 2000” АД и производствен директор на „Арсенал” АД. Цялото интервю може да се прочете както на страниците на вестника във виртуалното пространство и в неговото хартиено издание, така и на сайта Zakazanlak.bg.

И още едно интервю ще носи позитивни емоции на читателите. Актрисата Десислава Бакърджиева, потомка на съратницата на Васил Левски от Казанлък – Тодора Бакърджиева, наричана с почит „Казанлъшката роза с дългата коса” и „Балканската фея”, разказва любопитни факти за своята прабаба и за самата себе си.

За арсеналските именици през януари, за интереса към фирмения офис в Стара Загора, възможностите за ранно записване на море в базата на „Арсенал” в Несебър, дарителите от завода – от детската градина до цеховете и отделите в предприятието – за всичко това ви разказваме в брой 295 на в. „Трибуна Арсенал”.

И още хубаво настроение и положителни нагласи идват от страница 8, където звездите, астролозите и зодиакалните знаци казват, че всичко, което ни очаква през 2023 година, ще бъде добро.

Приятно четене: https://www.zakazanlak.bg/archive/295.pdf