ОБНОВЕНА: Вече може да ходите ТАМ

Така изглежда вече тоалетната в сградата на КАТ -Казанлък, след като в интерент пространствоот се завъртяха снимки на гражданина Георги Георгиев за състоянието на санитарните възли в сградата вчера.

От снимките става ясно, че тоалетните на казанлъшкия КАТ вече стават за посещения от хора.

Благодарности няма да има, защото някак не е нормално преди някой да си свърши работата, резултатът от несвършеното да енужно да обиколи Мрежата.

Неудобно е някак.

Иначе по-рано днес читателят Георги Георгиев ни изпрати това:


"Здравейте,изпращам Ви снимки от състоянието на тоалетната и двора на КАТ в гр.Казанлък!Убедете се сами!Снимките са от 19.07.2017г! "
Георги Георгиев


Това ни написа на редакционната поща читателят на сайта zakazanlak.bg .Снимките не се нуждаят от коментар, освен предупреждението, че не бива да се ходи на това място, независимо колко дълго ще чакате по опашки в КАТ или каквато и друга работа да имате там.


Фотосите идват на фона на предупрежденията от страна на полицейските синдикати за стачки и протести, с искане за по- големи заплати. В същото време надали от заплатите в КАТ зависи хигиената на тоалетната, но снимките за пореден пък показват колко далеч сме от белите държави и колко са ни объркани критериите за отношение на приоритети, уважение, цивилизованост, възпитание, инситуция, респект, престиж, човечност, елементарно уважение.Публикуваме тези отвратителни снимки с ясното съзнание, че мнозина няма да одобрят това. Правим го единствено и само с надеждата, началствата в КАТ и Полицията, служителите там, а защо не и самата хигиенистка, ако има такава, да направят нужното.


Освен че е нелицеприятно и обидно, е твърде непочтено спрямо животинския вид, към който се причисляваме.