Уникален начин за привличане на вниманието, а оттам и на евентуални клиенти са избрали стопаните на една от автокъщите в Казанлък, в близост до голяма търговска верига. По цялото протежение на оградата на автокъщата, в която се предлагат всевъзможни марки автомобили, велосипеди и понякога и други предмети, са окачени весели плакати за услугите на дядо Коледа. Под образа на пълничкия червенобузест старец стои надпискойто гласи, че ако бъде поканен в домовете ни, ще ни донесе подаръци. Следват и щедро изписани телефони за тази цел.Неразбираем остава обаче най- важният въпрос: дали, ако се обадим на посочените телефони, Дядо Коледа ще нарами нещо за нас от автопарка и ей- така заради сините ни очи или защото "сме слушали" ще ни го подари, или ние сами следва да си осигурми тежестта в чувала на стареца.

Тази важна подробност е от изключително значение не само за блонди екземплярите на човешкия род, и следва да се изясни от стопаните на автокъщата и авторите на афиша, докато е време. Тъй като все още има време за закъснелите подаръци.

Отвъд това, не ще идума, че ведрият двусмислен рекламен трик, / целенасочен или не/, ако не продава коли, то поне привлича внимание върху оградата.

Оттам до колите има само едни поглед растояние.

Както се казва: Аферим машалла!