Кметът на община Казанлък Галина Стоянова и председателят на Общински съвет – Казанлък Николай Златанов са получили покани да са част от публиката на впечатляващия двубой на ФК "Розова долина " с отбор от " група- този на "Черно море"- Варна, с треньор Георги Иванов- Гонзо., съобщават от Пресцентъра на Община Казанлък. Поканите са отправени лично от президента на футболния клуб Георги Мермеклиев, в присъствието на представители на Управителния съвет на клуба, треньора и капитана на отбора.

По време на срещата, кметът Галина Стоянова е благодарила за силния старт на сезона, като е заявила, че :“Не сме и мечтали за високото ниво, което достигнахте!“


От името на футболистите капитанът на отбора Милен Христов е изразил благодарности за доверието и за това, че Кметът е зад тях.
Срещата на „Розите“, със старши треньор Александър Георгиев срещу „Моряците“ на Георги Иванов - Гонзо стана възможна, след като казанлъшкият тим победи в Чирпан другия представител от Зона Югоизток "Гигант" Съединение с 2-0.
"Черно море" излиза срещу "Розова долина" на 21 септември, сряда, 2016г. от 16,00 часа на стадион „Севтополис“ в гр. Казанлък.
За първи път от 15 години футболен клуб "Розова долина" достига до среща с отбор от „А“ група. Мачът е част от 1/16-финалите в турнира за Купата на България.