Първото ново семейство в Казанлък за 2020 година вече е факт.
Това са 43 годишният юрист Генчо Нанев от Казанлък и неговата половинка от Минск, Беларус- интериорният дизайнер Юлия Владимировна.
Те се врекоха във вярност пред техните приятели и свидетели на гражданския им брак- рускинята Мария и Пламен от София.
Бракосъчетанието бе поверено на брачният орисник, специалистът „Радостни обреди“ в община Казанлък Пламена Терзиева, която с много вълнение пожела любов и много деца на новобрачните.


Юлия и Генчо се срещат на българското Черноморие през миналото лято, в Слънчев бряг, където и двамата имат служебни ангажименти.
Сега и двамата ще са колеги в швейцарска фирма, в която ще работят, но ще живеят в Казанлък.




Сватбеното тържество за отбрана група верни приятели и близки продължи по-късно в ресторант „Орешака“ в Казанлък, където имаха удоволствието да посрещнат първите си за тази година младоженци.
„Избрахме това място, заради разкошната зимна градина, доброто обслужване и изключително стилна и вкусна кухня“,категоричен бе младоженецът Генчо Нанев, който е основен двигател на стилното сватбено тъжество.

„Таз година булка, догодина – люлка“, си пожела тайно по време на церемонията развълнувата майка на младоженеца.


Независимо, че Юлия и Генчо са първите младоженци за новата година на Казанлък, брачното им свидетелство, издадено от Община Казанлък е под номер 2, заради пресъставен акт за граждански брак на казанлъчанин, сключен в далечна Япония.
Преди дни нашенецът се е венчал там за булка от Филипините.
303 са новите граждански бракове, в това число и пресъставени от чужбина, сключени от жители на общината.