Казанлък стана част от платформата “iLoveBulgaria“

Община Казанлък вече е част от новата платформа “iLoveBulgaria“. Платформата е създадена в партньорство с Министерството на туризма и става факт в навечерието на Фестивала на розата в града.

Онлайн дестинацията на Долината на розите и на тракийските царе в мобилното приложение представя съчетанието на красотата и величието на Стара планина с плодородието по Долината и топлите минерални извори.

Чрез интерактивната карта на iLoveBulgaria са показани снимки и видеа от емблематични български паметници на територията на община Казанлък.
„iLoveBulgaria“ е част от международната платформа „iLove“, разработена в Англия. Със средствата на най-модерните технологии и концепции в маркетинга и електронната търговия и партньорството между фирими, местна власт и Министерството на туризма мобилното приложение допринася за по-доброто качество на предлаганите услуги. Потребителите могат да се информират както за забележителностите в дадена страна, така и за специалните предложения на местния бизнес.
Присъединяването към най-новата интерактивна платформа на България става след сваляне на приложението ILoveBulgaria на своя телефон:
Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=net.loyalty
iOS: itunes.apple.com/us/app/ilovebulgaria/id1134621980