Готови ли сте за спомена на Голямата любов?

Пентаграм на Венера

Любовта е основния закон, с който Небето и Земята са свързани и е изразен посредством вечния Пентаграм, който на Небето с помощта на техните транзити формират двата “любовника” – ретроградната Венера и Слънце. Както приблизително на всяка година и 9 месеца се повтаря този съвпад, така и за период от осем години се формира един цял цикъл, в който двете небесни тела се срещат пет пъти в съвпад на разстояние от около 72 градуса, което образува диаграмата на пентаграма. Тяхната шеста “среща” представлява и начало на нов цикъл, който се случва на около два градуса преди този, който е бил в началото на цикъла (преди осем години).

Така целият свят във всеки момент се намира под любовните нишки на този пентаграм, който в нашите животи на тези градуси свързва двама човека, които са се обичали в човек, който отново обича. Известно е, че в еволюцията на човешката душа на земното небе не съществува по-важен планетарен феномен от това !Ако погледнем последния цикъл на Венера ще видим, че той е приключил 2012 г. и е започнал нов.

Всяка от тези пет точки, които в периода на предходните осем години са представлявали място на “срещата” на тези небесни “любовници”, е и потенциално място за “събуждане на спомени” на една любовна история, която някога отдавна сме преживели. Ако която и да е от тези точки е активирала някоя лична планета, светилата или ъгъл на нашия хороскоп, (особено Асцендент – Десцендент) то тогава казваме че споменът за някоя любов е събуден и че в период от осем години имаме време да приключим с тази история или да продължим да “танцуваме” в значително по-голям период от време.

Днес, 15.08.2015 г. ретроградна Венера прави точен съвпад със Слънце в 22 * на Лъв, като нова фаза от цикъла и ако имате планета, ъгъл на същия градус в индивидуалния хороскоп, "пеперудите в стомаха " може отново да запърхат като спомен за Голямата любов, за специални срещи.Неизречени послания, намеци, нюанси, недомлъвки в любовната сфера излизат на преден план, но и много от посланията могат да бъдат изопачени, но въпреки това не обременени с усложнения, все пак това е Венера. Резултатът от сливането /'оплождането " при среща, поглед, внимание, като любовен акцент, сега при долен съвпад на ретро Венера със Слънце, ще се реализират при директното обръщане на Венера след 06.09.2015 г. Следващите 6-7 дни предпочитанията ни и представата ни за любовта и любовните взаимоотношения ще бъдат под съмнения, няма да възприемаме обичайните, типичните модели на връзка, сътрудничество; ще ни е по-трудно да си взаимодействаме с другия/-ите, ще бъдем предимно заети с нашите собствени чувства и емоции ,които ни вълнуват в периода. В този период човек е по-близо до чисто физиологическите си, плътски нужди като при мъжете този период се характеризира с по-силна и мощна връзка с женската си същност, а при жените -обратно, с мъжката такава.
Повечето астролози съветват в периода,когато Венера е ретроградна да не се започват любовни връзки, да се избягва сключването на брак, но тук става въпрос за Венера, планетата на любовта и красотата, а ако човек е ограничен и се страхува, как ще се влюби красиво ?!? Бъдете "ретро" в романтичната сфера, докато Венера е в тази фаза в периода 27.07-06.09.2015 г. ,като изразявате любовта и предпочитанията си като в добрите стари романтични черно-бели филми, като рицари от средновековието, като очарователно припадащи придворни дами от двора на Луи XV/. За нетърпеливите и любите на любовта с подпис, нека сватбеното ви тържество да е в контраст, различно от модните тенденции за същото, проявете индивидуалност, експериментирайте и нека да не бъде така публично достояние, ека присъства една задушевна ретро атмосфера.Покажете любовта си като никой друг-БЕЗ РЕЦЕПТИ И ПРАВИЛА !
По-добре е да сгрешите и да научите нещо за любовта, отколкото да правите всичко по правилата и да не научите нищо. Докато са в "любовна прегръдка " Венера и Слънце има конкуренция кой е по-красив, но също така и изкушение да не се влюбим прекалено силно в другия и да не сме адекватни при вършене на своите дела. Затова е периода до 22.08. е добре да бъдем максимално обективно кой, защо и пак "срещаме"
А ако сте решили точно сега да си пожелаете нещо Венера,трябва да знаете че, са нужни 240 дни за реализирането му, но ако същото е било провокирано преди известно време, бройте още колко ви остава до ...срещата на Голямата любов !
Бъдете красиви и влюбени, макар и по един "ретро" начин!


Астрологията като приятел с Рени Рахманлиева
Забележка: Използвани са цитати и от Асоциация на професионалните астролози "Кеплер"

Рени Рахманливеа може да открите и в Холистичен център "Нирвана"
ул. Ал. Стамболийски 7, вх. Б, ап. 5
Казанлък 6100
Bulgaria