С интересни събития ще изкушава почитателите на различните видове изкуства и стойностните неща Шипковата къща в Казанлък. Домът на една от най- интересните, богати и оставили много дири тук фамилия-розотърговци, вече второ лято се превърща в истински бисер за ценителите на стойностните неща.
Всяка неделя стопаните на Шипковата къща организират за малките посетители детски дискотеки с диджей и караоке стена, чрез която малчуганите ще могат да научават и пеят заедно различни български детски песнички. Освен песнички, сок и бисквитка, малучагните ще имат възможност да намерят и много нови приятели и да потанцуват.
На 16-ти юли в Шипковата къща гостува неотразимото дуо Джеки Стоев и Джони Пенков, със своята авторска книга.
Казанлъшките корени на Джони Пенков намират арт превъплащения в сътворената от него книга за баща му- казанлъшкият художник Иван Пенко, който е изрисувал витражите за третия етаж в Шипковата къща.
Веднага след представянето на книгата, ще бъде показан и авторският филм на Джони, Джеки и Чарли, посветен на ромите - „Хляб и зрелища“.
Ден по-късно, на 17-ти юли Шипковата къща кани ценителите на джаза на филма- изповедалня за Огнян Видев, Милчо Левиев и Ибряма – „Дъждовен ден“. Филм за ценители, за музиката и музикалната бохема. До края на юли престоят още куп стойностни арт изкушения: изложби, творчески срещи, време за музика и приятели.

Арт събитията и уникалните гости, с които ни среща екипът на Шипковата къща са любезно домакинствани и посрещнати от колектива на комплекс "Палас". С благодарност за жеста.
Добре дошли сте!