До 15 май можете да подкрепите проектите за рисувана стена в басейна „Антим“

До 15 май всеки, който желае да стане част от прекрасната инициатива на „Антим Спорт“, може да гласува за харесвания от него проект на рисувана стена в обновения басейн „Антим“.

Екипът на „Антим Спорт“ покани всички знайни и незнайни млади творци да се включат в конкурса за рисуване върху стена, ставайки част от новата спортна зала, намираща се на територията на басейн „Антим“. Екипът предостави на желаещите художници две прекрасно подготвени стени за рисуване на тема спорт, плуване, вода, релакс и гимнастика. До крайния срок в конкурса се включиха 8 индивидуални творци и два авторски тандема. Те представиха общо 13 проекта. Всички проекти са публикувани на страницата на „Антим Спорт“ във Facebooк: https://www.facebook.com/media/set/?vanity=AntimSport&set=a.610279513707470

На посочената Фейсбук-страница, всеки, който иска да участва в гласуването, може да подкрепи харесвания от него проект с „лайк“, както и да сподели на своята страница или да коментира. Всичко е отворено.

Крайният срок за гласуване е 15 май. Победителят в конкурса, който ще изпълни проекта си върху основната и допълнителната стени в залата на басейн „Антим“, ще получи награда от 500 лева. Организаторите са предвидили и поощрителни награди.

Успех на всички участници!