Така завърши 5-годишната любовна прелюдия на 31-годишния Кирил Ангелинов и 28-годишната Елмира Гаджева, и двамата от Казанлък. За Елмира случилото се на 12.12. в 17 часа пред LED-екрана до хотел "Казанлък" ще остане незабравим момент и тя завинаги ще помни 12.12. 2019-а - денят, в който навърши 28 години.


След като цял ден Кирил, с когото споделят общ дом и плод на 5-годишната им любов е 4-годишната им дъщеричка Вяра, й говори, че"имат важна среща в 5 следобед с един човек", Елмира така и не получава отговор с кого и защо. И точно в 17.00 часа стана ясно на всички: за приятели и случайни минувачи, на LED-екрана пред хотел "Казанлък" започна 10-минутно филмче с любовни послания към Елмира и нейни снимки, а приятелите заговорници на Кирил - Симеон и Даниел, се погрижиха за фойерверките и музикалното оформление.

Кирил падна на колене и поиска ръката на Елмира с изящен пръстен със син камък. Разплакана и изключително изненаданата Елмира сподели през сълзи, че е изключително щастлива.

В деня, в който знакът на Близнака слезе мощно с огромна енергия, съчетана с пълнолунието, два огнени знака - Овен и Стрелец, решиха да узаконят общия си любовен път.

По думите на Кирил, със сигурност сватбеното тържества, ако не е под вода, ще е на балон с горещ въздух. Оглеждат се за период по време на Празника на розата и много гости в Казанлък.

На добър час и 100 години любов!