Четири постановки на казанлъшките театрали през януари Четири представления ще представят актьорите от казанлъшкия театър „Любомир Кабакчиев“ през януари.
12 януари е детският спектакъл „Приказки за светофара“, чийто режисьор е Жулиета Колева. Участват актьорите Олена Шидерова и Димитър Гавраилов. Тематиката е хем забавна, хем и образователна и е подходяща за деца от началния училищен курс.
„Змеят и принцесите“ е другото детско представление, което ще се играе на 19 януари. Постановката и сценографията е дело на Димитър Гавраилов, а в ролите са Олена Шидерова, Мара Бонева и Димитър Гавраилов.
На 23 януари е постановката на „Взрив“, с режисьор Бюрхан Керим, сценографията и костюмите са на Илина Грозева, а музиката изпълнява на живо Цветан попов. Участват актьорите Александър Танев, Беатрис Благоева, Георги Георгиев, Милен Вангелов, Яна Божанин, Силвана Петрова, Ивелина Павлова, Николай Йорданов, Петър Петров, Олена Шидерова, Цветан Попов.
На 26 януари ще се играе спектакълът „Косе Босе“, адаптация и постановка на Тодор Вълов, сценография и куклите са дело на Стефка Кювлиева, участват актьорите Мара Бонева, Ивелина Павлова, Беатрис Благоева.
Всичките представления ще бъдат на сцена „Любомир Кабакчиев“, детските започват от 18 часа, а спектакълът за възрастни от 19 часа.