„Пожелавам на всички дами в Казанлък да са много щастливи и обичани. Това пожелах и на всички дами, които се грижат за здравето на казанлъчани,“ сподели Борис Кърчев след днешния вълнуващ преди обед, в който той честити лично празника с цвете в ръка на лекарки, медицински сестри, лаборантки, административни служители и здравни работници от нежната половина на здравеопазването в Казанлък, в поликлиниката и болницата.
„В този прекрасен пролетен ден искам да пожелая на дамите, работещи в Болницата много здраве, много щастие, изказвам им моята признателност пред цялата общественост,“ каза д-р Кети Маналова – директор на МБАЛ „Д-р Христо Стамболски“. Тя се обърна с дълбок поклон към жените, които са по-голямата част от личния състав на казанлъшката болница: „ Гордея се с жените, които работят в тази болница. Те са едни мъжки момичета, защото трудът в болницата е тежък дори за много от мъжете. Обществото и нашите пациенти също им дължат поздрав и признателност.“


Д-р Маналова благодари на Борис Кърчев за прекрасната му идея в празничния ден да изкаже признателност за грижите към казанлъчани на дамите работещи в здравеопазването. Тя пожела на кандидата за народен представител да върви напред по пътя си с достойнство, да отстоява своята честност, идеали и принципи и да продължи да работи за Казанлък и израстването на нашия град.


Борис Кърчев сподели, че с радост поема ангажимент да продължи да помага и занапред на казанлъшката Болница, както и в предишните си каузи и кампании го е правил. „Винаги съм откликвал когато е било необходимо. Разчитам много на съветите и помощта от страна на д-р Маналова, за да можем да претворим законите на България,“ добави бъдещият народен представител на Казанлък в 44-то Народно събрание.


„Надявам се Борис Кърчев да бъде от хората, които ще получат законодателната власт да стабилизират системата на здравеопазването,“ сподели д-р Кети Маналова и допълни професионалното си виждане за решенията, които трябва да се предприемат в системата. „България не може да се развива, без да се започне с майчино и детско здравеопазване, без да се интегрират системите на извън болничната, болнична, спешна помощ, системите за до-лекуване, да се интегрират системите за медицинските грижи със социалните. От всичко това се нуждае българския пациент и българския гражданин. Пожелавам хубав празник, успех и на добър час!“


Пресцентър на политическа партия ГЕРБ – Казанлък

Още по темата тук:
https://youtu.be/mTkMwAi_73A