Акценти от новия 128 брой на вестник "Трибуна Арсенал"

От какво точно и защо са недоволни българските работодатели от висшистите, които наемат? Има ли изход от ситуацията и къде се корени причината?

Отговори на тези въпроси дава мащабно изследване на Българската търговско - промишлена палата за нивото на образованието у нас и прогнозата за търсените специалисти. За всичко това ще прочетете в новия ,128 брой на най- тиражния и единствен фирмен вестник в страната " Трибуна Арсенал".

За това какво означава да родиш талант и как се случва това в живота на ветеранката - от "Арсенал" инж. Мария Трингова, специален разказ на Диана Рамналиева.в рубриката "Ветерани" на броя.

За още една интересна жена, но настояща арсеналска разказва вестникът.

В него ви срещаме и с експертното мнение на бившия зам. министър на образованието и настоящ координатор на Швейцарския проект за дуално образование у нас, адвокат Петя Евтимова. Един разговор за страховете и надеждите, свързани с дуалното обучение на средношколците у нас.

С какво е в световна история в "Арсенал" и на кого се дължи този исторически принос?

За жената, родена да живее в бури и споделила живота си с двама от известните мъже на България, разказва в рубриката " Времена и хора " Мария Рашкова. Това са само парченца, всичко останало ще намерите тук:

http://www.zakazanlak.bg/archive/128.pdf

или на хартиен вариант от днес:

.