136 кадри от 54 автори в Петия салон на казанлъшките фотографи

За участие в селекцията на изложбата на Петия салон на казанлъшките фотографи бяха представени 136 фотоси от 54 автори. От тях 17 са черно-бели творби, информира организаторът - Музеят на фотографията и съвременните визуални изкуства. От всички представени кадри специална комисия, назначена от директора на фотомузея, селектира 43 от 33 автори.
Изложбата ще бъде открита на 14-ти декември 2022 г. от 17.30 часа в залата на МФСВИ и ще остане до 17 януари 2023 година.

В Петия салон на казанлъшките фотографи ще бъдат експонирани художествени фотографии на изявени казанлъшки майстори на светлописа и първопрохождащи в занаята.
Журито, оценило творбите е в състав: ф.х. Бедрос Азинян – председател, ф.х. Желиан Николов – член, Деница Димитрова – член, Йонко Русев – член, Пламен Петков EFIAP – член, Стефан Димов – член, Катя Турлакова – технически сътрудник, Силвия Господинова – технически сътрудник.

Както винаги, сред участниците са и арсеналци, чието хоби е да "улавят" във фотообективите си живота в неговото разнообразие.