"Арсенал" и "Експерти за Казанлък"  стават част от тазгодишната кампания на Сдружение "Бъдеще за децата"

Колективът на "Арсенал" АД и групата Експерти за Казанлък стават част от тазгодишната, трета поред кампания на Сдружение "Бъдеще за децата" в Казанлък, наречена "Акция Дядо Коледа 2015". В продължение на две седмици специалната елха с писма-истории на деца в неравностойно положение ще бъде експонирана в залата на централната столова на "Арсенал".

Желаещите ще могат да си харесат и вземат коледна играчка от елхата, придружена с писмо от дете в нужда, на което ще могат да закупят коледен подарък.


Всяка детска история - молба вместо име име е придружена със специален номер, с който трябва да бъде адресиран впоследствие закупеният подарък.

Под благотворителната елха ще има и специален чувал на дядо Коледа, в който ще се оставят от 7-ми до 18 декември закупените подаръци.

След това екип на Сдружение "Бъдеще за децата" ще поднесе заедно с дядо Коледа и шейна подаръците на децата, които имат нужда от тях.

Освен в "Арсенал" АД елха на тазгодишната акция Дядо Коледа 2015" ще бъде поставена и в залата на Информационния център на улица "Искра" №4, в магазин "Вимакс" в Казанлък и в магазина за хранителни стоки в центъра на село Дунавци.

Желаещите да подкрепят инициативата, като закупят подарък за дете в нужда и от бедно семейство от община Казанлък, могат да потърсят благотворителните елхи на "Бъдеще за децата" и зарадват едно дете за Коледа.

Доброто няма друго име, но винаги е безценно!