Временно ограничават движението по бул. "Освобождение" от 7 до 10 май Временна организация на движение със затваряне на едното пътно платно /източното/ северен изход на Казанлък за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства на бул.„ Освобождение“ в Казанлък от 7 до 10 май, заради ремонтни дейности.
В участъка от кръстовището с ул. „ Капрони“ до връзката на Републикански път I-5 с път в посока Казанлък – Енина затворено в посока юг-север / източното пътно платно/.
Ще се въведе временен режим на движение на ППС по обходните булеварди и улиците: бул. „ Освобождение“ / източното локално платно/, ул. „ Генерал Драгомиров“, ул.„ Капрони“, към съществуващата улична мрежа в Казанлък.
Ще се въведе временна организация на движение, след като са налице всички условия за организация и безопасност на движението, съгласно заповед на местната управа, а именно:
Спазване изискванията на Наредба № 3/16.08.2010 г. за временна организация и безопасност на движението при извършване на строително монтажни работи по пътищата и улиците;
Стриктно изпълнена на място сигнализация спрямо спазени изисквания на Наредба № 3/16.08.2010 г. за временна организация и безопасност на движението при извършване на строителни монтажни работи по пътищата и улиците;
Всички временни пътни знаци следва да се отстранят след отмяна на въведената временната организация цитирана в т. 1.
Да се осъществява контрол на средствата, чрез които е въведена временна организация и безопасност на движението.
Срок на действие на временната забрана за обществено ползване – от 7.05 до 10.05.2024г. (включително) в часовия интервал от 8 часа до 17 часа.