Първият победител в надпреварата между кметовете на населените места в община Казанлък е кметът на град Крън Теменужка Люцканова. Напориста, енергична, неуморна и креативна кметицата трети мандат на най-новия град в общината спечели състезанието със своите колеги в интернет гласуването за кмет на месец февруари.


Теменужка Люцканова е определена за най-социалния кмет заради оказваната от нея подкрепа на възрастното население в града, за съдействие в инициативите на пенсионерския клуб и за нейната работа, спомагаща за активния живот на гражданите в населеното място.

През 2017 година в град Крън ще продължи работата по подобряване на инфраструктурата, както на пътната, така и на сгради с обществено значение. Очакваните инвестиции са в размер на 3,5 млн. лв., съобщи наскоро Теменужка Люцканова.

Конкурсът "Кмет на месеца" в община Казанлък бе обявен още през месец октомври миналата година в Деня на българската община, но реално стартира от месец февруари 2017 година. Той е аналог на националния конкурс между кметовете на общини в България и всеки месец гражданите могат да гласуват на интернет платформа за един от 19-те кметове на селища в Казанлъшка община.