Двама представители на зодия Близнаци- млади, образовани и креативни и успешни в личен план хора, общинската организация на ГЕРБ в Казанлък ще доказва качества и кадрови капацитет за състава на 44 –то Наодно събрание, което ще изберем през март.
Това стана ясно от първата пресконференция на общинския предизборен щаб на ГЕРБ, начело с двамата кандидат- депутати, намерили място в листата на ГЕРБ и излъчени от общинската организация на партията в Казанлък. Това са 43 годишният инженер и бизнесмен Борис Кърчев и 32 годишната многодетна майка Йоанна Йончева.

Абсолютно съм удовлетворена, че в кандидат-депутатската листа на ГЕРБ в област Стара Загора има баланс от млади и стари наши членове, доказани професионалисти, каза при представянето на двамата кандидати Галина Стоянова, кмет на Казанлък и председател на общинското ръководство на ГЕРБ. По думите й за 11 години местната организация на партията е изградила изключително силен кадрови потенциал, който да носи отговорност както на държавно, така и на местно ниво, визирайки и участието и на други двама казанлъчани в две последователни народни събрания – педагожката Аксения Тилева от 42 то Народно събрание и летецът Нено Влайков от 43-то.
Стоянова подчерта, че двамата казанлъшки кандидат – депутати, с много добри позиции в регионалната листа, са изключително силен знак, който представя региона, факт, че общинската организация на партия в Казанлък винаги е имала добра позиция. Тя изрази задоволство от признанието, както на Областното ръководство на ГЕРБ, така и от Националната изпълнителна комисия, отреждайки на казанлъшките кандидати съответно 2-ро и 5-то място в официалната ГЕРБ листа.
„ С разум и сърце“ ще работят кандидатите на ГЕРБ от Казанлък за Казанлък, стана ясно още по време на официалното им представяне, като това е и официалният слоган на местните кандидати, с който ще печелят симпатиите на избирателите.
Борис Кърчев е и Йоанна Йончева - Фильова ще имат и конкретни ангажименти по отношение на Казанлък, в работата си като народни представители, бе казано по време на представянето.
Като свои приоритети Кърчев определи утвърждаването на Казанлък като турисически център и продължаващото развитие и надграждане в тази посока, изграждането на тунел под Шипка, създаване на колеж за професионални бакалаври в Казанлък и изграждане на многофункционална спортна зала.
Да работи за решаване на демографските проблеми на страната и завръщането на повече хора от чужбина в родината, е конкретният ангажимент на майката на 3 малки деца -32 годишната Йоанна Йовчева.
Йовчева е от Търговище, но от 15 годишна живее в САЩ. През 2009 година избира заедно със съпруга си Николай Фильов да се върнат в родината, като харесват Казанлък като прекрасно място, в което да отгледат децата си.
Борис Кърчев е познато лице за жителите на община Казанлък, като един от управителите на местен кабелен оператор до 2015 година и инициатор на няколко граждански и обществено- полезни каузи за Казанлък като
„Избери кауза – промени Казанлък“ и „Талантите на Казанлък“.


На сн:

двамата кандидати на ГЕРб-Казанлък със съпрузите сиДа водят открита, позитивна, градивна, без популизъм и прази обещания кампания, с ясна визия за осъществаването на конкретните ангажименти, и акцент – личен контакт и срещи с хората, се ангажира Радиана Стефанова, председател на Общинския предизборен щаб на ГЕРБ.
Двамата кандидат- депутати, излъчени от общинската организация на ГЕРБ благодариха за оказанато доверие, което определиха като чест и отговорност за тях и се ангажираха да дадат максимума от себе си за Казанлък.
Кърчев и Йончева са двама от близо 1 000 вече членове на ГЕРБ Казанлък.По време на първата предизборна среща на кандидат- депутатите на ГЕРБ с журналисти стана ясно, че номинираният под №11 в листата на ГЕРБ за 27 Старозагорски многомандатен избирателен район - 24 годишният жител на Мирово Спас Пеев, ще работи за ГЕРБ и каузата, но няма да се възползва от правото си да стане депутат, ако бъде избран, заради станалият вече пословичен феномен на дублаж на номера на бюлетината и номер в листата.
Бюлетината, с която ГЕРБ ще участва на тези избори е под №11.

Парламентарни избори 2017
Купуването и продаването на гласове е престъпление!