Десетки крънчани присъстваха на организирания от Алтернативата на гражданите - Казанлък, и Тодор Малаков конкурс

„Познавате ме и знаете, че не се отказвам лесно. Ще се боря Крън да получава повече внимание и да получава повече средства от общинския бюджет“, заяви независимият кандидат за кмет на Крън Тодор Малаков пред съгражданите си, дошли на организираното от него и Алтернативата на гражданите – Казанлък, събитие. „Искам Крън да се развива, да има поддържани гробищен парк и тревни площи. Искам хората да могат да разговарят с кмета си и да получават съдействие от него за проблемите си“, добави той.

Тодор Малаков е подкрепен от непартийната коалиция Алтернативата на гражданите – Казанлък. “Ние сме непартийна формация, която издига само кандидати за общински съветници. На тези местни избори подкрепяме независими кандидати за кметове на населени места и Тодор Малаков е един от тях. Подкрепихме го, защото е човек с хъс, желание за работа и подхожда прагматично към проблемите. Това е и нашият подход, който успяхме да наложим в последните години в Общинския съвет“, каза кандидатът за общински съветник Янко Запрянов.„Търсим подкрепа, за да може в Общинския съвет да има повече хора, които ще мислят на първо място за интересите на Казанлък, на Крън и другите населени места в общината, ще работят експертно и ефективно“, добави той.

Десетки крънчани присъстваха на организирания от Тодор Малаков и Алтернативата на гражданите – Казанлък конкурс за най-добра плодова ракия „Крънска плодова“. В надпреварата участваха 17майстори на плодовата ракия от Крън.На събитието присъстваха кандидатите за общински съветници от непартийната коалиция Янко Запрянов, Добрин Драгнев, Петър Щирянов, Петър Веков, Павлина Делчева, Димитър Граматиков и Веселин Василев.

Журито в 5-членен състав – Янко Запрянов, Добрин Драгнев, Петър Щирянов, Иван Иванов и Венци Дуцин, оценяваха високоградусовите напитки по вкусовите им качества – мекота, плодов аромат, послевкус. Първа награда взе Диан Христов. Веднага след него се наредиха Димитър Димитров и Атанас Матев. Наградата на публиката отиде при Георги Иванов.

За доброто настроение на крънчани допринесоха и изпълненията на мъжка фолклорна певческа група „Нашенци“, а Тодор Малаков се ангажира конкурсът за най-добра плодова ракия „Крънска гроздова“ да се превърне в традиция.

За Тодор Малаков за кмет на Крън можете да гласувате с номер 73.

За Алтернативата на гражданите – Казанлък, с номер 69 за общински съветници!

* Местни избори '2023. Платена публикация. Купуването и прозаването на гласове е престъпление.