Екипът на ресторант „Орешака“ стартира благотворителна инициатива за Коледа. Идеята тръгва от 21-годишната Виктория Аврамова, която е част от младия и сплотен колектив на ресторанта. Тя предлага на колегите си да съберат средства в подкрепа на нуждаещи се възрастни хора и семейства в затруднение от населените места в община Казанлък. Те приемат присърце идеята, присъединяват се към нея и апелират към свои близки, приятели и познати да се включат в кампанията. Със събраните средства младите хора ще закупят продукти, които ще раздадат на хората в нужда в навечерието на Рождество Христово.

Виктория и нейните съмишленици от ресторант „Орешака“ вече са разговаряли с няколко кметове на населени места в общината, които ще им помогнат с намирането на възрастни хора, на самотноживеещи и на семейства в неравностойно положение.

„Днес е трудно за всички, но има хора, които наистина се нуждаят от реална помощ и съпричастност. Ние искаме с нашата инициатива да стигнем до тях, да ги подкрепим и да ги изненадаме за празника, – обяснява решението си Виктория. – Радвам се, че колегите от ресторант „Орешака“ се отзоваха, ще се радвам, ако казанлъчани се включат, за да направим щастливи хора, които наистина имат нужда. Защото Коледа е време за добри дела!“.

За тези, които имат желание да се включат в благотворителната кампания, Виктория Аврамова оставя своя телефонен номер: 0892718064, за уточняване на подробностите. Красивите момичета, които застанаха пред обектива със своя апел "Помогни в нужда", се надяват, че добрите им намерения ще срещнат отзивчивостта на повече хора.