Нови престижни награди спечелиха малките писатели от клуб „Светлини сред сенките” при ОДК „Св. Иван Рилски” в Казанлък. Този път отличията са от Нацоналния конкурс „Вълшебният свят на Ангел Каралийчев” за есе, приказка, разказ, стихотворение по мотиви от творчеството на писателя.

Безапелационно в първа възрастова група и трите места са за талантите от Казанлък. На първо място е класирана осемгодишната Версавия Янкова, втора е Фая Гератлиева на десет години, а трета - Джазмина Амр, също десетгодишна. Във втора възрастова група две от призовите места отново са за пишещите "светлинки". Геновева Трифонова на дванайсет години е класирана на първо място, а на трето е единайсетгодишната Йоана Маркова. В трета възрастова група първото място е за шестнайсетгодишния Лъчезар Йорданов, който може да се похвали със силна творческа година.

Светлинките вече започнаха и редовните си сбирки на живо в Общинския детски комплекс в Казанлък, където смятат освен да пишат, рисуват и редактират романите си, да снимат поредния си фантастичен клип.