С изцяло обновена, освежена и преоборудвана нова столова се сдобиха в навечерието на фирмения празник на „Арсенал“ работещите в един от заводите на дружеството- Завод 3.
Столовата е с капацитет да предложи топла, прясна и вкусно приготвена храна от работещите в Столово обслужване на „Арсенал“ за 150 човека, работещи в Завод 3.
Цермонията по откриването бе уважена от ръководството на „Арсенал“ АД, начело с първия зам. изп. директор Станил Станилов и изп. дирекотр на търговското дружество „Арсенал 2000“ Христо Ибушев, както и от представители на фирмените синдикати.Със специална почерпка за гостите и работниците на Завод 3 се бе погрижила с колегите си от Централен стол- „Арсенал“, управителката на „Столово обслужване“ Йонка Велчева.
Ремонтът на столовата в един от най- отдалечените заводи на „Арсенал“ е част от инвестициите в социални придобивки през настоящата година от страна на ръководството на фирмата.
За ремонта на новата Столова сериозна заслуга имат и работещите в самия Завод 3, помагали в довършителните и почистващи дейности.


След ремонта на Столовата база на Завод 3, предстои цялостен ремонт и обновление и на Столовата в Завод 4, където работят над 1000 човека.
С изцяло обновен вид, с нова топлоизолация и нови помещения ще посреща арсеналци и Главният стол на дружеството. Съвсем скоро на втория му етаж ще заработи и ново помещение за столуващи.