Талантлива певица от Казанлък Елена Николаева има шанс да стане новата звезда в последния проект на Слави Трифонов, насочен към откриването на млади български дарования. Елена е една от дванадесетте участници от цялата страна, избрани от известния шоумен да участва в проекта му, наречен „Нова звезда”.

На 17 юни е финалът на музикалното състезание и „Шоуто на Слави“ реши в окончателното класиране да се включат и зрителите. Казанлъчани имат шанса да създадат една нова звезда на музикалния небосклон, като гласуват за Елена Николаева с максимална оценка. Зрителският вот е до 13.00 часа на 17 юни 2019 година, на https://novazvezda.slavishow.com/. Регистрацията и гласуването са напълно безплатни.

Елена Николаева е възпитаничка на Школата по поп пеене с вокален педагог Мариана Мъгева при НЧ „Възродена Искра – 2000“. Тя участва в проекта "Нова звезда", като от средата на месец март всяка седмица Слави Трифонов поставя на участниците различна музикална задача – вокални изпълнения в различни стилове и на различни езици. Елена прие това предизвикателство с огромно желание и се справя много успешно с избраните песни. Дали от Казанлък ще изгрее нова звезда, зависи и от съгражданите на талантливото момиче, които могат да подкрепят пътя й нагоре със своя глас и високи оценки.