Казанлъшките театрали излизат във ваканция след 4 август На 4 август в културен център „Алиолувата къща“ отново ще бъде представен авторският спектакъл на Тодор Боянов – „Часът на твоето мълчание“, след което казанлъшките театрали ще излязат в кратка ваканция. Представленията ще бъдат подновени на 30 август, когато на същото място, любителите на театралното изкуство отново ще могат да се насладят на шекспировата пиеса „Бурята“, чиято премиера премина изключително успешно в началото на юли.
Това не означава, че по време на паузата сцената на „Алеолувата къща“ ще остане празна. В този период там предстоят още интересни културни събития. На 16 август е концертът на Васил Петров с неговата симфонична програма „SymphoNY way”, която включва популярни хитове и филмова музика. Преди това, пътуващият филмов фестивал „Филмирай“ ще покаже четири български филма – от 10 до 13 август.
През септември, ВриД директорът на Общински театър „Любомир Кабакчиев“ Веселин Плачков ще представи новия репертоар и други новини за трупата.