Балканите идват в Казанлък със сочна скара и горещ купон

Фестивал на балканската скара под любопитното мото „Казанлък мези” идва в Казанлък на 30 май. Тъй като организаторите обещават горещ купон, включващ сочна скара и много забавления, фестивалът ще остане в града на розите до 2 юни. Така в кулминационните дни на 116-ия Празник на розата емоциите стават още по-големи, а изборът къде и как да си прекарат празничните дни казанлъчани, техните гости и туристите става впечатляващо огромен и разнообразен.

Началото на Фестивала „Казанлък мези” е на 30 май от 12.00 часа с детска анимация, а вечерните часове от 17.45 нататък са посветени на по-големите, които ще могат да направят дегустация от винарска изба „Шато Карнобат”, да участват в томбола и да останат с изпълненията на рапъра Криско и Монти от Ice Cream & Petya Alexa.

В следващите три дни програмата е наситена с неочаквани предложения – пиратски приключения, хайдушки игри, търсене на съкровища, часове по родолюбие, дегустации на отбрани вина. Към всичко това се прибавя надяждане с кебапченца, а за по-смелите балканци – и с люти чушки, турнири по белот и табла и още много изненади.

В часовете след 20.00 часа настроението ще вдигнат певците Нели Петкова, Енчев и Мариета, популярният тромпетист от "Куку бенд" Гъмзата и оркестър „Виво Монтана”, сръбската звезда Бобан Здравкович и гръцкото парти с Аристос.

Мястото на целия този купон от вкусна храна, музика и забавления за малки и големи е на стадион „Севтополис”. Входът е свободен, а времето, в което ще се заредите с горещи балкански емоции е от 10 до 22 часа цели четири дни.