Впечатляващ и запомнящ се, моноспектакълът „Всичко на масата” на младия актьор Васил Дуев даде знак за посоката, в която ще върви театър „Любомир Кабакчиев”. „Всичко на масата“ - автобиографичен разказ по прозата на Чарз Буковски, е първата нова постановка на казанлъшка сцена, след като ръководството на културния институт бе поето от новоизбрания през месец април директор Димитър Кабаков.

Васил Дуев има две номинации за театралните отличия „Аскеер“ за тази година - за режисура на спектакъла „Пилето“ в Младежкия театър в София, и за второстепенна мъжка роля в постановката на Стайко Мурджев „Мърлин Монро“ на Драматичен театър – Хасково. Васил Дуев поставя още в „Сфумато“, театър „Възраждане“, Драматичен театър – Сливен и в Младежкия театър.

Изненадата на вечерта бе не само чудесното актьорско изпълнение на госта, прекрасната режисура на младата Ана Батева и невероятният избор на директора Димитър Кабаков, но и новината, че Васил Дуев започва репетиция в нова постановка на театър „Любомир Кабакчиев”. Няма да е моноспектакъл, за работа с актьорския състав е привлечен много успешен български режисьор с множество престижни награди и огромно зрителско признание, отвори много малко завесата директорът Кабаков.